fbpx

O našoj klinici

Dental ortodont centar dr Bandić

Jedan od vodećih i najsavremenije opremljenih dentalnih centara u regionu gdje vam pružamo najviši standard stomatoloških usluga. Dočekat će vas profesionalno i ljubazno osoblje, uz opušteno okruženje pružamo vam niz mogućnosti za vas i vašu porodicu, od preventivne stomatologije do složene njege poput ortodoncije, protetike, endodoncije te oralne hirurgije. Naš pristup omogućava vam vraćanje prekrasnog osmijeha pritom osiguravajući potpuno zdravlje vaših zuba a sve to uz pomoć vrhunskog stomatološkog tima sa dugogodišnjim iskustvom. Samo zadovoljni pacijenti su preporuka za budući uspjeh, te kroz vrhunsku estetiku, dugotrajnost i funkcionalnost. MI BRINEMO ZA VAŠ OSMIJEH!

Dental ortodont centar dr. Bandić

Naša priča glasi ovako :

Poseban naglasak stavljamo na specifičnu granu stomatologije -ortodonciju- koja postaje imperativ u kreiranju savršenog i skladnog osmijeha. Koristeći samo najkvalitetnije materijale svjetski poznatih brendova te temeljnim pristupom svakoj ortodontskoj terapiji kreiramo zdrav zagriz, lijep i širok osmijeh kao jedan od preduslova za vaše ukupno zdravlje i osjećaj sigurnosti i samopouzdanja.

Amela Bandić

Specijalista ortopedije vilica - ortodoncije

U ordinaciji koristimo najmoderniju tehnologiju i aparate kako bismo svojim klijentima pružili vrhunsku uslugu na jednom mjestu. Digitalne snimke, uz pomoć Sirona Ortopan aparata, pružaju preciznu analizu i ozbiljan uvid u anatomsko svojstvo zuba, dijagnostiku karijesa i upalnih procesa, na temelju čega možemo preporučiti odgovarajuću terapiju i usluge.

Mi brinemo za vaš osmijeh !

U našem radu upotrebljavamo samo najkvalitetnije i najsavremenije proizvode i opremu te sarađujemo sa partnerima za koje znamo da ulažu u istraživanje i inovacije koje će pružiti najbolju uslugu našim pacijentima. Naš doktorski tim koristi i najmoderniju lasersku tehnologiju kao zamjenu ili nadopunu standardnim stomatološkim zahvatima. Time se pruža mnogo ugodniji i bezbolan tretman našim pacijentima.

Zašto odabrati nas ?

Naš pristup omogućava vam vraćanje prekrasnog osmijeha pritom osiguravajući potpuno zdravlje vaših zuba a sve to uz pomoć vrhunskog stomatološkog tima sa dugogodišnjim iskustvom.

Zadovoljni pacijenti Njihove priče

Doktorica super stručna,njen tim izuzetno ljubazan i profesionalan u pristupu pacijentima!Svaka preporuka za odlazak.Prezadovoljni bili i ostal!

Alma Šabanović-Neimarlija

Hvala dragoj doktorici Ameli i njenom osoblju na odlicnom radu i strpljenu . Moja djeca i ja smo prezadovoljni . Najbolji ste ! Preporuka za sve koji zele da imaju strucnost i ljubaznost na jednom mjestu !

Emina Muharemovic
TOP