fbpx
akaz-akreditacija

All inclusive dental treatment

Šta nudi Poliklinika Bandić?

Vrhunski opremljena Poliklinika obuhvata 250m2, sa više od 35 uposlenih, spremna je odgovoriti na svaki zahtjev i želju pacijenta.

Naša poliklinika sa specijalistima iz različitih oblasti stomatologije pruža Vam sveobuhvatnu uslugu bez potrebe za odlaskom u druge ordinacije. Posjedujemo radiološki centar opremljen najmodernijim uređajem koji pruža mogućnost pravljenja svih vrsta radioloških snimaka u stomatologiji u visokoj rezoluciji. U sklopu poliklinike se nalazi i vlastiti zubotehnički laboratorij opremljen savremenom opremom. Vlastiti laboratorij nam omogućava bržu izradu svih vrsta protetskih radova, kao i personalizovanu uslugu za svakog pacijenta.

Kako bi cijeli proces bio što ugodniji za pacijente koji dolaze iz inostranstva nudimo mogućnosti organizacije smještaja, kao i transfera od aerodroma, željezničke ili autobuske stanice do poliklinike i smještaja.

Koliko dana je potrebno za stomatološki tretman?

Sasvim je prirodno da se zapitate koliko vam vremena treba. Međutim, ne bi bilo ispravno da se za to navodi tačno vrijeme. Više faktora može uticati na pripremu i izradu protetskog rada, kao npr.:

  • stanje usne šupljine pacijenta
  • vrsta protetskog rada
  • zdravstveno stanje pacijenta

Sam proces izrade protetskog rada traje od 5-7 dana ukoliko pacijent ima zdrave zube.

Za ugradnju implantata najčešće je dovoljan jedan dan, dok pacijent privremeni rad može dobiti u roku od 24 sata ukoliko za to postoje adekvatni uslovi u usnoj šupljini pacijenta.

Besplatno online savjetovanje i pronalazak rješenja

Besplatno online savjetovanje nudimo svim pacijentima koji su zainteresovani za kvalitetnu stomatološku uslugu po najpovoljnijim cijenama.

Ukoliko želite riješiti nedostatak zuba, iskorigovati Vaš osmijeh ili priuštiti Hollywood smile dovoljno je da nas kontatkriate putem kontakt brojeva ili naših društvenih mreža, kako bi pronašli najbolje rješenje za Vas. Nakon što uputite zahtjev, u potrebi za stomatološkim tretmanom, stručni tim Poliklinke će Vam dati jasne i detaljne upute kako bi Vam u što kraćem vremenskom roku ponudili rješenje vašeg problema.

en_USEnglish