fbpx
akaz-akreditacija

Dental Services

Conservative Dentistry

Želite sačuvati vaše zube i spriječiti nastanak oštećenja na njima kao i očuvati bjelinu zuba? Ponuditi ćemo Vam najbolja rješenja.

Endodontics

Duboki karijes, teška oštećenja zuba i upaljeno tkivo nepopravljiva su šteta za vaše zube. Obezbijedite sebi potpuni i profesionalni tretman.

Dental Radiology

Vršimo sve vrste 2D i 3D snimanja i slikanja zuba, sinusa i vilica pomoću RVG, RTG, OPG tehnologija na najmodernijim dostupnim aparatima.

Orthodontics

Ortodoncija, odnosno ortodontska terapija podrazumijeva postavljanje zuba u najbolji mogući položaj te postizanje harmonije usta i čeljusti.

Implantology

Muči Vas problem nedostatka zuba? Želite povratiti svoje samopouzdanje? Implantologija je odgovor za vas.

Pediatric Dentistry

Zdravlje djece je naša najvažnija misija, a dječija stomatologija glavni je temelj zdravlja. Pružamo najkvalitetniju njegu Vašim mališanima.

Cosmetic Dentistry

Estetska stomatologija prati moderne trendove današnjice ugradnjom najkvalitetnijih plombi, ljuspica (vinira ili faseta) i nakita.

Periodontology and Oral Medicine

Parodontologija se bavi zdravljem parodonta koji se sastoji od zubnog mesa (gingive), kosti i vlakana koji vežu zub za kost.

Dental Prosthodontics

Stomatološka protetika pomoću fiksnih i mobilnih aparatića za zube, kao i krunica i mosta doprinosi savršenstvu Vaših zuba i osmijeha.

Implant Prosthodontics

Implantološka protetika zasniva se na različitim vrstama proteza. Radi se uglavnom iz estetskih razloga, ali i radi vraćanja funkcionalnosti zuba.

Oral Surgery

Potrebno Vam je vađenje zuba, rješavanje "Gummy smile" ili terapija alveolitima? Saznajte više...

Preventivna stomatologija

Za idealan osmijeh najvažnija je redovna borba protiv bolesti zuba. Preventivna stomatologija nudi sva rješenja za očuvanje oralnog zdravlja.

en_USEnglish