fbpx
akaz-akreditacija

DENTALNE USLUGE

Konzervativna stomatologija

Želite sačuvati vaše zube i spriječiti nastanak oštećenja na njima kao i očuvati bjelinu zuba? Ponuditi ćemo Vam najbolja rješenja.

Endodoncija

Duboki karijes, teška oštećenja zuba i upaljeno tkivo nepopravljiva su šteta za vaše zube. Obezbijedite sebi potpuni i profesionalni tretman.

Dentalna radiologija

Vršimo sve vrste 2D i 3D snimanja i slikanja zuba, sinusa i vilica pomoću RVG, RTG, OPG tehnologija na najmodernijim dostupnim aparatima.

Ortodoncija

Ortodoncija, odnosno ortodontska terapija podrazumijeva postavljanje zuba u najbolji mogući položaj te postizanje harmonije usta i čeljusti.

Implantologija

Muči Vas problem nedostatka zuba? Želite povratiti svoje samopouzdanje? Implantologija je odgovor za vas.

Dječija stomatologija

Zdravlje djece je naša najvažnija misija, a dječija stomatologija glavni je temelj zdravlja. Pružamo najkvalitetniju njegu Vašim mališanima.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija prati moderne trendove današnjice ugradnjom najkvalitetnijih plombi, ljuspica (vinira ili faseta) i nakita.

Parodontologija i oralna medicina

Parodontologija se bavi zdravljem parodonta koji se sastoji od zubnog mesa (gingive), kosti i vlakana koji vežu zub za kost.

Stomatološka protetika

Stomatološka protetika pomoću fiksnih i mobilnih aparatića za zube, kao i krunica i mosta doprinosi savršenstvu Vaših zuba i osmijeha.

Implantološka protetika

Implantološka protetika zasniva se na različitim vrstama proteza. Radi se uglavnom iz estetskih razloga, ali i radi vraćanja funkcionalnosti zuba.

Oralna hirurgija

Potrebno Vam je vađenje zuba, rješavanje "Gummy smile" ili terapija alveolitima? Saznajte više...

Preventivna stomatologija

Za idealan osmijeh najvažnija je redovna borba protiv bolesti zuba. Preventivna stomatologija nudi sva rješenja za očuvanje oralnog zdravlja.

bs_BABosnian