fbpx
akaz-akreditacija

Dentalni turizam

Dentalni turizam – Izvrsna opcija

Dentalni turizam je izvrsna opcija za pacijente koji traže kvalitetnu stomatološku uslugu po pristupačnim cijenama. Naša poliklinika sa specijalistima iz različitih oblasti stomatologije pruža vam sveobuhvatnu uslugu bez potrebe za odlaskom u druge ordinacije.  

Posjedujemo radiološki centar opremljen najmodernijim uređajem koji pruža mogućnost pravljenja svih vrsta radioloških snimaka u stomatologiji u visokoj rezoluciji. U sklopu poliklinike se nalazi i vlastiti zubotehnički laboratorij opremljen savremenom opremom. Vlastiti laboratorij nam omogućava bržu izradu svih vrsta protetskih radova, kao i personalizovanu uslugu za svakog pacijenta.

Spojite ugodno sa korisnim

Naša poliklinika je sastavljena od vrhunskih stomatologa koji su specijalizirani za različite oblasti stomatologije. Sa nama ćete dobiti vrhunsku stomatološku uslugu, od rutinskih pregleda i čišćenja zuba do složenih zahvata poput ugradnj implantata ili ortodontskog liječenja. Spoj najmodernije opreme, najkvalitetnijih materijala i stručnog osoblja idealna su opcija za sve pacijente iz inostranstva koji traže vrhunsku stomatološku uslugu po povoljnim cijenama. 

U pauzama od stomatoloških tretmana pacijenti mogu posjetiti turističke atrakcije Sarajeva gdje se susreću Istok i Zapad. Sarajevo je grad bogate historije a neke od najznačajnijih atrakcija koje bi trebalo posjetiti su: Baščaršija – stari dio grada sa mnogobrojnim zanatskim radnjama, trgovinama, restoranima tradicionalne hrane, Vrelo Bosne, Zemaljski muzej i mnoge druge znamenitoski koje otkrivaju bogatu historiju i kulturu Sarajeva. Kako se nalazi u srcu regiona Jugoistočne Evrope odlična je polazna tačka i za obilazak cijelog regiona.

bs_BABosnian