fbpx
akaz-akreditacija

Neophodne informacije

KORAK 1 – Pišite nam

Vaš upit nam možete poslati putem E-maila, Facebooka, Instagrama, Vibera ili WhatsApp-a. Tim Poliklinike Bandić će Vam na isti odgovoriti u najkraćem vremenskom roku. Ukoliko ste u mogućnsti, bilo bi poželjno da uz upit dostavite i snimak zuba gornje i donje vilice (OPG snimak), kao i fotografije Vaših zuba na osnovu čega ćemo napraviti analizu stanja Vaše usne šupljine i detaljno Vam odgovoriti. Ukoliko niste u mogućnosti poslati snimak, isti možete napraviti u našoj Poliklinici, a po Vašem dolasku. Bitno je da nas prilikom prvog javljanja informišete o Vašem zdravstvenom stanju, te da li uzimate neku terapiju kako bi se mogao napraviti adekvatn plan terapije.

KORAK 2 – Rezervacija termina

Nakon što pacijentu proslijedimo detaljan plan terapije potrebno je da pacijent zakaže tačan termin dolaska. Za rezervaciju termina i stomatološkog tretmana potrebno je da pacijent izvrši uplatu avansa u iznosu od 500.00 EUR. Ukoliko pacijent odustane od stomatološkog termina navedeni iznos avansa je nepovratan.

KORAK 3 – Smještaj i transfer

Za sve pacijente obezbjedili smo transfer sa aerodroma Sarajevo, željezničke ili autobuske stanice Sarajevo do Poliklinike i smještaja. Za veće intervencije smještaj i transfer su besplatni.

KORAK 4 – Posjeta Poliklinici

Nakon dolaska u Polikliniku pristupa se kliničkom pregledu i pripremi za stomatološku intervenciju. Po dolasku pacijent uplaćuje avans 50% od ukupne cijene rada. Svaka stomatološka intervencija će se obaviti u najkraćem vremenskom roku, a prema prethodnom dogovoru sa pacijentom.

KORAK 5 – Završetak procesa

Prije završetka stomatološkog tretmana pacijent isplaćuje preostali iznos za izvšene usluge. Pacijentu se odrađuje kontrolni snimak, daju detaljne upute o načinu zbrinjavanja usne šupline.

Za uspješnost procedure bitno je slušati savjete stomatologa, redovno dolaziti na kontrolne preglede!

bs_BABosnian