fbpx
akaz-akreditacija

DENTALNA POLIKLINIKA

O NAMA

Poliklinika Dental Ortodont Centar dr Bandić u Sarajevu jedan je od vodećih i najsavremenije opremljenih dentalnih centara u Bosni i Hercegovini. Našim pacijentima pružamo najviši standard stomatoloških usluga. Kod nas je pacijent uvijek na prvom mjestu zbog čega nudimo cijelu paletu usluga iz oblasti dentalnog zdravlja. Pružamo najviši standard stomatoloških usluga, a u našim prostorijama dočekuje vas profesionalno i ljubazno osoblje u opuštenom okruženju.

Već godinama smo posvećeni traženju inovativnih načina i ulaganju u najmoderniju opremu kako bismo na vaše lice donijeli prekrasan osmijeh, a vašim zubima prijeko potrebno zdravlje. Ključ našeg uspjeha i povjerenja na hiljade pacijenata upravo je dobitna kombinacija stručnog osoblja, najmodernije tehnologije i stalnog ulaganja u inovacije u oblasti dentalnog zdravlja.

Bilo da su vam potrebne usluge preventivne stomatologije ili složeniji zahvati poput ortodoncije, protetike, implantologoije, endodoncije ili oralne hirurgije, s nama ste na pravom putu. Naš tim čini više od 20 stručnjaka, a rad u dvije smjene omogućava da vam u svakom trenutku budemo na usluzi. Mi brinemo za vaš savršen osmijeh!

Kvalitet naših usluga prepoznat je od strane pacijenata, tako da spadamo među top 5 najbolje ocjenjenih dentalnih poliklinika u BiH, prema mišljenju naših pacijenata. Našim pacijentima garantujemo maksimalnu privatnost i poštovanje utrošenog vremena. 

Samo zadovoljni pacijenti su preporuka za budući uspjeh.

VIŠE O NAMA...
STRUČNJAKA
0
GODINA POSTOJANJA
0
ZADOVOLJNIH PACIJENATA
0 +
STRUČNJAKA
0
GOOGLE RECENZIJA
0
ZADOVOLJNIH PACIJENATA
0 +
bs_BABosnian