fbpx
akaz-akreditacija

Uslovi korištenja

Korištenje web stranice doc-bandic.com, počevši od samog pregleda dostupnog sadržaja stranice podrazumjeva da se u cjelosti slažete sa uslovima korištenja. Molimo Vas da pročitajte detaljne Uslove korištenja u nastavku. Hvala na razumijevanju.

Uslovi korištenja se određuju za interakciju između korisnika (posjetioca/klijenata) web stranice i DOC dr. Bandić. Glavna doc-bandic.com web stranica je sastavljena od različitih pojedinačnih web stranica (pod-stranica) kojima upravlja doc-bandic.com. doc-bandic.com web stranica je dostupna za posjetu i interakciju putem informativnog sadržaja, dinamičkih web elemenata, ili različitih formi, a korištenje web stranice doc-bandic.com od strane korisnika bazira se na prihvatanju, bez modifikacije, svih uslova korištenja koji su predstavljeni ovdje.

DOC dr. Bandić zadržava pravo da promjeni uslove korištenja pod kojima nudi i omogućava doc-bandic.com web stranicu korisnicima i da iste uslove aplicira bez prethodne najave.

DOC dr. Bandić web stranica može sadržavati veze ili linkove prema drugim web stranicama koje nisu pod kontrolom doc-bandic.com. Za takve web stranice DOC dr. Bandić ne snosi odgovornost niti ima kontrolu po pitanju sadržaja, veza (linkova) na tim web stranicama i informacija uopšte. DOC dr. Bandić omogućava veze sa eksternim stranicama u cilju eventualnih pogodnosti i dodatnih informacija koje mogu imati za korisnike DOC dr. Bandić web stranice i eksternih web stranica.

Kao uslov korištenja, korisnik se obavezuje da DOC dr. Bandić web stranicu, kompletan sadržaj, njene proizvode ili usluge neće koristiti u nezakonite ili zabranjene svrhe. Korisnik svojim direktnim ili indirektnim djelovanjem ne smije ni na koji način onemogućiti, preopteretiti, narušiti, usporiti i obezvrijediti funkcionisanje DOC dr. Bandić, a također ne smije onemogućiti korištenje DOC dr. Bandić drugim korisnicima. Korisnik ne može i ne smije koristiti bilo kakve informacije sa DOC dr. Bandić izuzev onih koje su mu namjenski omogućene kroz DOC dr. Bandić.

DOC dr. Bandić nije vlasnik informacija, sadržaja, slika, video sadržaja i ostalih informacija koje korisnici prosljeđuju prema DOC dr. Bandić u svrhu traženja odgovora, dobijanja informacija i upita o zaposlenju.

DOC dr. Bandić je vlasnik informacija, sadržaja, slika, video sadržaja i ostalih informacija koje korisnici mogu pronaći na web stranici doc-bandic.com u svrhu traženja odgovora, dobijanja informacija i upita o zaposlenju.

Ukoliko se desi da se u sadržaju web stranice pojavi gramatička, tipografska, ili pojedina konfiguracijska pogreška, istu ćemo detaljno pregledati i otkloniti kako bi sadržaj koji se nudi korisniku uvijek bio adekvatan, tačan i ažuran. U najvećoj mjeri, u okviru važećeg zakona, DOC dr. Bandić neće biti odgovoran za direktne ili indirektne slučajeve nastalih šteta, koje uključuju, ali nisu limitirane na štete gubitka podataka, gubitak profita (koji može biti povezan sa korisničkim korištenjem doc-bandic.com kao korisnik-posjetioc), gubitak performansi web stranice, usporavanje web stranice, nedostupnost doc-bandic.com proizvoda i usluga, nedostupnost web stranice.

Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete sa dijelom ili u cijelosti sa Uslovima Korištenja, možete svojevoljno prestati koristiti doc-bandic.com web stranicu te povezane proizvode i usluge. Također, ukoliko korisnik povrijedi pravila iz Uslova Korištenja, dijelom ili cijelosti, nehotice ili sa namjerom, DOC dr. Bandić zadržava pravo da korisniku zabrani i onemogući pristup doc-bandic.com web stranici bez prethodne najave.

bs_BABosnian