fbpx
akaz-akreditacija

Dental tourism in Sarajevo

Dentalni turizam može biti izvrsna opcija za pacijente koji traže kvalitetnu stomatološku uslugu po pristupačnim cijenama. Važno je pronaći pravu kliniku koja će Vam pružiti najbolju moguću uslugu. Jedan od glavih razloga za odabir dentalnog turizma je finansijska ušteda. Naša poliklnika nudi stomatološke usluge po znatno nižim cijenama u poređenju sa zapadnim zemljama. Za pacijenta to znači da može uštediti novac na stomatološkim uslugama bez žrtvovanja na kvaliteti.

Zašto izabrati Polikliniku dr Bandić?

Kada se radi o zdravlju uvijek je važno izabrati najbolje moguće opcije, a posebice uzimajući u obzir da su zubi i desni ključni za očuvanje cjelokupnog zdravlja organizma. Koristeći se najnovijom opremom i tehnologijom, koji predstavljaju ključni faktor jer se zahvati mogu obavljati brže, efikasnije i sa manje bola, naši iskusni stomatolozi prepoznaju probleme pacijenata i rješavaju ih na najbolji mogući način.

Naša poliklinika sa specijalistima iz različitih oblasti stomatologije pruža Vam sveobuhvatnu uslugu bez potrebe za odlaskom u druge ordinacije. Posjedujemo radiološki centar opremljen najmodernijim uređajem koji pruža mogućnost pravljenja svih vrsta radioloških snimaka u stomatologiji u visokoj rezoluciji. U sklopu poliklinike se nalazi i vlastiti zubotehnički laboratorij opremljen savremenom opremom. Vlastiti laboratorij nam omogućava bržu izradu svih vrsta protetskih radova, kao i personalizovanu uslugu za svakog pacijenta.

Potvrda o ispunjavanju standarda sigurnosti i kvaliteta u stomatološkoj djelatnosti je i certifikat Agencije za kvalitet i akreditaciju zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine, čime smo postali prva i jedina akreditovana ustanova iz oblasti stomatologije u FBiH.

Kako zakazati dolazak?

Svi pacijenti koji žele da zakazati dolazak mogu nam se javiti putem maila, vibera, instagrama ili facebooka. Nakon uspostavljenog kontakta poželjno je da pacijent pošalje svoj rengentski snimak i fotografije zuba, kako bi mogli predočiti sve opcije, kao i okvirnu cijenu rada. Poslije dogovora zakazuje se dolazak pacijenta u skaldu sa njegovim mogućnostima.

Za pacijente sa većim radovima obezbjedili smo besplatan smještaj, kao i transfer od aerodrome Sarajevo do hotela i naše poliklinike. Pacijenti koji slijeću na aerodrom Tuzla nudimo organizaciju transfera do Sarajeva.

Naša poliklinika je sastavljena od vrhunskih stomatologa koji su specijalizirani za različite oblasti stomatologije. Sa nama ćete dobiti vrhusnku stomatološku uslugu, od rutinskih pregleda i čišćenja zuba do složenih zahvata poput ugradnje implantata ili ortodontskog liječenja. Spoj najmodernije opreme, najkvalitetnijih materijala i stručnog osoblja idealna su opcija za sve pacijente iz inostranstva koji traže vrhunsku stomatološku uslugu po povoljnim cijenama. Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin još danas!

U pauzama od stomatoloških tretmana pacijenti mogu posjetiti turističke atrakcije Sarajeva gdje se susreću istok i zapad. Sarajevo je grad bogate historije a neke od najznačajnijih atrakcija koje bi trebalo posjetiti su: Baščaršija – stari dio grada sa mnogobrojnim zanatskim radnjama, trgovinama, restoranima tradicionalne hrane, Vrelo Bosne, Zemaljski muzej i mnoge druge znamenitosti koje otkrivaju bogatu historiju i kulturu Sarajeva. Kako se nalazi u srcu regiona Jugoistočne Evrope odlična je polazna tačka i za obilazak cijelog regiona.

en_USEnglish