fbpx
akaz-akreditacija

POLITIKA PRIVATNOSTI

Informacije koje prikupljamo služe su u svrhu pružanja boljih usluga našim korisnicima, počevši od osnovnih stvari kao što je prepoznatljivost jezika Vašeg web preglednika (Mozilla Firefox, Google Chrome i slično), IP adrese i slično, pa do kompleksnijih informacija koje ostavljate putem kontakt formi, formi za termine, formi za prijave za posao i drugih formi.

Vaše personalne podatke ili podatke Vaše firme prikupljamo putem kontakt formi, formi za termine, formi specifičnih upitnika ili formi za posao. To su forme koje Vi svojevoljno ispunjavate kako bi ste dobili povratne informacije nazad od DOC dr. Bandić, ili kako bi ste nam uputili komentar bez zahtjeva za povratnim informacijama.

Informacije koje dobijemo putem Vašeg pristupnog uređaja uključuju IP (Internet Protokol) adresu, kolačiće, operativni sistem, software, tj. vrstu web preglednika i software koji specifični pristupni uređaj, kompjuter, ili pametni telefon koristi, kao i lokacijsku IP adresu.

Informacije se prikupljaju i čuvaju lokalno na uređaju pomoću mehanizama kao što su skladištenje u web pregledniku i keširanje (“Cache”) podataka, te se prosljeđuju trećim alatima Google Analytics, Google Search Console, Bing Webmasters, Google Ads i Google Marketing Platform. Kolačići se mogu isključiti u web pregledniku, ali u tom slučaju ne možemo garantovati da će sve usluge pravilno raditi i da će te svim uslugama imati adekvatan pristup.

Podatke koje prikupljamo tokom Vaše posjete doc-bandic.com koristimo kako bi Vam ispravno odgovorili na upite, komentare, zahtjeve za ponudama i zahtjeve za posao, te kako bi učinili sve potrebno da Vaše iskustvo sa doc-bandic.com bude jednostavno, bez zastoja i grešaka, te da nam te informacije pomognu da poboljšamo korištenje naših usluga.

Ukoliko napravimo bilo kakvu promjenu unutar Politike privatnosti korisnike ćemo javno obavijestiti putem obavijesti na web stranici doc-bandic.com, a prethodna verzija Politike privatnosti će biti zadržana i arhivirana.

en_USEnglish