fbpx
akaz-akreditacija

Advices

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Perfect smile by Bandić

Ovim blogom želimo da vam predstavimo inovativni pristup ortodonciji koji nudimo u našoj Poliklinici Bandić. Ističemo se po visokom standardu usluga, a posebno se ponosimo našim timom specijalista ortodoncije i upotrebom najnovijih tehnologija u procesu liječenja. Naš tim specijalista ortodoncije raspoređen je u dvije smjene kako bismo osigurali da naši pacijenti imaju pristup vrhunskoj usluzi u bilo koje doba dana.

Individualni pristup terapiji
U Poliklinici Bandić, svakom pacijentu pristupamo individualno. Nakon detaljnog kliničkog pregleda, analize otisaka zuba, cefalometrije i OPG snimka, naši specijalisti ortodoncije razvijaju personalizirani plan terapije prilagođen potrebama i ciljevima pacijenta. Svaki pacijent je jedinstven, stoga se kod nas pristupa svakom slučaju s posebnom pažnjom i profesionalizmom.

Digitalna revolucija u ortodonciji
Uzimanje otisaka postalo je ugodno iskustvo zahvaljujući našem intraoralnom skeneru. Moderna tehnologija omogućuje nam precizne i udobne otiske, eliminirajući potrebu za tradicionalnim otiscima i pružajući pacijentima ugodnije iskustvo. U Poliklinici Bandić, koristimo najmoderniju tehnologiju kako bismo osigurali najkvalitetniju uslugu. Naša tehnološka oprema omogućava nam da brzo i efikasno prilagodimo terapiju svakom pacijentu, uzimajući u obzir specifičnosti njihovog slučaja.

Raznovrsnost ortodontskih aparata
U Poliklinici Bandić, nudimo širok spektar ortodontskih bravica prilagođenih različitim dijagnozama, željama i potrebama naših pacijenata. Razumijemo da svaki pacijent ima jedinstvene potrebe, stoga nudimo širok spektar fiksnih bravica prilagođenih dijagnozi i željama pacijenta. Danas, pacijenti imaju mogućnost odabira diskretnih aparata koji se jedva primjećuju. Prozirne folije postale su popularan izbor među odraslima i adolescentima koji žele ispraviti nepravilnosti zuba bez upadljivih metalnih aparata. Ovi moderni aparati ne samo da su učinkoviti, već pružaju i estetski prihvatljivo rješenje za one koji se brinu o izgledu tijekom ortodontskog liječenja. Bez obzira na vrstu bravica koju odaberete, naši specijalisti garantuju vrhunsku njegu i podršku tokom cijelog procesa.

Inovativne ortodontske folije za veći komfor
Za pacijente koji preferiraju visoku estetiku, udobnost, rijeđe kontrole, nudimo ortodontske folije za ispravljanje zuba. Broj folija prilagođen je vrsti nepravilnosti i određuje se na temelju otiska zuba pacijenta. Broj folija zavisi od vrste nepravilnosti, a svaka folija izrađuje se na temelju otisaka zuba pacijenta. Ovaj moderni pristup omogućuje efikasno ispravljanje zuba s minimalnim ometanjem vaše svakodnevice.

Vrhunska tehnologija
Naša poliklinika raspolaže vrhunskom tehnologijom od uzimanja otiska do izrade ortodontskih folija, osiguravajući visokokvalitetnu i efikasnu terapiju. Naš cilj je osigurati ne samo vrhunske rezultate već i pozitivno iskustvo za svakog pacijenta.

Ako želite osigurati besprijekoran osmijeh uz stručnost i modernu tehnologiju, posjetite nas u Poliklinici Bandić, jer ne zaboravite: „Osmijeh je naša lična vizitka prema svijetu!“

Zahvaljujemo vam što ste odvojili vrijeme da saznate više o našoj praksi. Za više informacija ili zakazivanje termina, slobodno nas kontaktirajte.

en_USEnglish