fbpx
akaz-akreditacija

SAVJETI

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Bez straha”

Bez straha posjetite našu polikliniku i zadržite blistav osmijeh na licu! 

Lijepi i zdravi zubi trebali bi biti prioritet svakoga od nas. Međutim, nerijetko se desi pa, što zbog ubrzanog tempa života, straha od zubara, nemogućnosti pronalaska zubara koji vama odgovara ili nekog drugog razloga, dođe do određenih problema gdje se zubi kvare i postaju osjetljivi. U takvim situacijama više nemate luksuz da odlučujete da li da odete odmah kod zubara i riješite problem ili da čekate još, ali trebate znati da što kraće čekate lakše će nam biti riješiti problem.  

Veliki je broj onih koji često kontrolišu svoje zube, ali im se ipak desi da počnu osjećati problem sa preosjetljivošću. To se može desiti i u situacijama kada se meso sa zuba povlači ili kada postoji neki manji kvar koji nije lako vidljiv vašem oku. Zbog toga često možete doći u situaciju da morate paziti šta jedete i pijete, to jeste morate dobro razmisliti prije nego popijete ledeni sok, zagrizete jabuku ili vrući kukuruz.  

Kvalitet zuba dosta zavisi i od genetike, te nisu svačiji zubi formirani tako da izdrže cijeli naš životni vijek i onda dolazi do kvara zuba kada ga/ih moramo vaditi. Kako usna šupljina i vilica ne bi bile prazne poželjno je popuniti ih navlakama koje su izrazito dobrog kvaliteta i koje će vas služiti kao i vlastiti zubi.  

Krivi zubi nisu stvar lošeg zdravlja i neodržavanja već su jednostavno estetski problem koji je danas vrlo lako riješiti. Dovoljno je, čim se taj problem pojavi, reagovati i otići kod pravog stomatologa koji će vam staviti odgovarajuće bravice. Čak i kada na ovaj problem niste reagovali odmah, već ste iz nekog razloga čekali “neko pravo vrijeme”, u najvećem broju slučajeva moguće je izvršiti korekciju.  

Ovo su samo neki od problema i poteškoća sa kojima nam se javljaju naši klijenti, a koje smo do sada uspješno rješavali. Naša poliklinika jedna je od vodećih i najsavremenije opremljenih dentalnih centara u Bosni i Hercegovini i regionu. Ono što naši klijenti najviše cijene, osim vrhunske usluge koju im pružamo, jeste činjenica da kod nas na jednom mjestu mogu sve završiti – od preventivne stomatologije do složene njege poput ortodoncije, protetike, endodoncije, te oralne hirurgije. Iz naše poliklinike niko nikada nije izašao, a da na njegovom licu nije bio široki i prelijepi osmijeh.  

Upravo zbog višegodišnjeg zadovoljstva naših klijenata odlučili smo da pokrenemo kampanju “Bez straha”, kojom želimo poručiti svima onima koji još uvijek imaju strah ili nisu sigurni kojem stomatologu da povjere svoje zube, da ne trebaju mnogo razmišljati kada je posjeta poliklinici “Dental Ortodont Centar dr. Bandić” u pitanju. Naš, uvijek raspoloženi, tim stomatologa pobrinut će se da riješi svaki vaš problem, koliko god on mali ili veliki bio. Na vama je samo da ne čekate više i da reagujete što prije. Ukoliko je do sada kod vas postojao strah od posjete zubaru, vjerujemo da ćemo riješiti i tu prepreku. Prepustite nama brigu o vašim zubima, a vama preostaje samo da redovno vodite računa o njihovom zdravlju i da se što više smijete. 

Čekamo vas da bez straha posjetite našu polikliniku i uvjerite se da su vaši zubi sigurni u našim rukama! 

bs_BABosnian